De studenten stellen hun eerste ontwerpen voor!

De studenten stellen hun eerste ontwerpen voor!

De design studio werpt zijn vruchten af; na veel trial & error liggen er 17 ontwerpen klaar. 17 verschillende visies en ideeën van jong, gemotiveerd én geëngageerd geweld. Nu is het aan de studenten om hun werk voor te stellen.  Maar wat is er nu uit al die creativiteit ontsproten? Bekijk hier alvast een selectie

Voor de toekomstige bewoners is het een spannend moment: hebben de studenten naar hen geluisterd en hun ideeën en wensen verwerkt in hun ontwerp? Voor de studenten zelf is het na al dat harde werk vooral zenuwachtig afwachten: wat vinden de docenten ervan, en zijn de “cliënten” tevreden? Uiteindelijk zijn het Julie Charlot, Boryana Vladislavova, Hedieh Ghaem en Nangula Shilongo die het meeste indruk maken met hun ontwerpen. De komende maanden zullen deze vier meisjes nog verder samenwerken aan het creëren van een gezamenlijk, finaal ontwerp, onder begeleiding van hun docenten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *