Bewoners bezoeken tiny houses

Bewoners bezoeken tiny houses

Wat betekent het nu eigenlijk om op een heel kleine oppervlakte te wonen, met welke beperkingen moeten we rekening houden en wat zijn de mogelijkheden? Om deze vragen te beantwoorden, én om zo’n woning alvast eens met eigen ogen te kunnen zien, gaan we met z’n allen op bezoek bij Tiny House Belgium in DestelbergenIn het atelier van Tiny House Belgium staan verschillende woningen in aanbouw opgesteld, en krijgen we een schat aan informatie over de materialen, afmetingen, het wettelijke kader, het prijsplaatje, de voor- en nadelen van het al dan niet aansluiten op nutsvoorzieningen, maar ook over het ontwerp en de inrichting van onze eigen toekomstige woningen. Zowel voor de toekomstige bewoners als voor de studenten wordt het dan ook een dag vol inspiratie!