Het finale ontwerp is een feit!

Het finale ontwerp is een feit!

Eindelijk weten we hoe de toekomstige woningen er zullen uitzien! Na veel discussiëren, beraadslagen, (her)tekenen en terugkoppelen naar de toekomstige bewoners, ontwierpen onze architecten & studenten de volgende plannen en simulaties.
Vier woonunits van elk 22m² in T-vorm worden in elkaar geschoven tot een vierkante compositie waarbij elke unit voldoende lichtinval en privacy heeft. Twee zo’n composities bieden dus woningen aan onze 8 deelnemers, en zullen worden aangevuld met een collectieve ruimte (in volle ontwerpfase, dus blijf ons volgen!). Elke individuele woonunit beschikt over een kitchenette, kleine badkamer, woonruimte en slaapgedeelte.

De woningen blijven modulair en verplaatsbaar, en zullen dus op een ander terrein een andere vorm kunnen aannemen. Zo wordt één van de beginselen van dit project alvast gevrijwaard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *