De bouwopleiding gaat van start!

De bouwopleiding gaat van start!

En dus zijn onze deelnemers goed op weg ervaren schrijnwerkers te worden, of leren ze toch de basic tips & tricks die hen in de toekomst van pas zullen komen. Een aantal van hen zijn echter al langer in de leer bij Atelier Groot Eiland, en zetten hun vaardigheden in om de anderen te helpen

Aan de hand van basistechnieken worden een tafeltje en een nachtkastje in elkaar gestoken, en binnenkort start de echte meubelmakerij onder leiding van Gerd Claes, een fervent aanhanger van het “living structures”-principe; een systeem dat makkelijk hanteerbaar, modulair en ecologisch is. Zo kunnen de deelnemers hun eigen toekomstige meubels zélf ontwerpen en in elkaar steken! Blijf onze verhalen rond de bouwopleiding dus zeker volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *