Samenleven… Hoe gaat dat?

Samenleven… Hoe gaat dat?

Om dat te ontdekken gingen we samen op weekend! Bewoners en medewerkers van SwotMobiel vertrokken vrijdagavond richting Avioth, in het noorden van Frankrijk, waar we een weekend lang verbleven in La Maison de Partage: een samenlevingsproject dat volledig door vrijwilligers wordt gerund.

Het weer zat niet mee, maar we verzamelden ons rond de kachel en staken van wal. We kregen vormingen rond groepsdynamiek en werden gecoacht in het voeren van discussies bij het samenleven. Daarnaast was er ook tijd om uitgebreid samen te koken en te eten, om wandelingen te maken en om te scrabbelen. Kortom: om te proeven van het samenleven…

Een avondlijke brainstormsessie rond een nieuwe naam voor het project eindigde vooralsnog onbeslist, maar wordt vast en zeker vervolgd! En zo keerden we met heel wat nieuwe ideeën en inzichten weer terug naar Brussel; op naar het volgende avontuur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *